Taxatie nodig in Zoetermeer?

Ontvang binnen 2 werkdagen een volledig rapport!

OVER REGIO TAXATIES

De belangrijkste werkzaamheid van Regio Taxaties is het taxeren van woningen. Een taxatie is nodig bij o.a. een aankoop, oversluiting van de huidige hypotheek, echtscheiding of erfenis. Wij zijn aangesloten bij een branchevereniging, gediplomeerd, gecertificeerd, ingeschreven in de SCVM en NRVT registers, onafhankelijk, vakbekwaam en zeer bekend in de regio.

Onze rapporten zijn opgesteld conform het laatste model woningfinanciering en worden geaccepteerd door ALLE geldverstrekkende instellingen en de Nationale Hypotheekgarantie (NHG). Wij werken met het NWWI validatie instituut.

Bij het NWWI staan wij onder Regio Makelaardij geregistreerd.

BEZOEK PLANNEN

Na ontvangst van de opdracht nemen wij contact met u of de verkopende makelaar op voor het inplannen van een bezoek aan de woning. De taxateur neemt de woning op en maakt de benodigde foto’s.

RAPPORT MAKEN

Met de opgenomen gegevens en externe bronnen zoals het Kadaster, Gemeente, Bodemloket, Funderingsviewer en referentiepanden wordt het rapport uitgewerkt en aangeboden aan het NWWI.

RAPPORT VALIDEREN

Het rapport wordt door het validatie instituut gecontroleerd en gevalideerd.

BINNEN 2 DAGEN

Het rapport met alle bijlagen wordt binnen twee werkdagen naar de opgegeven geldverstrekker, uw tussenpersoon en/of uw e-mailadres verstuurd.

WERKGEBIED

Regio Taxaties verzorgt vanuit Boskoop woning taxaties in het Groene Hart met een werkgebied van 20 km. Wanneer u woonachtig bent in dit gebied en op zoek bent naar een gedegen taxatie, dan is Regio Taxaties dé deskundige en eerlijke partner die u zoekt!

ONS TARIEF

Ons scherpe tarief voor de meest voorkomende taxatie is €500,- inclusief BTW en validatiekosten. Er zijn echter ook omstandigheden die om maatwerk vragen.
Mocht dit bij u het geval zijn, nemen wij vooraf contact met u op, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

CONTACT

Wilt u meer weten over de mogelijkheden,
neem contact met ons op.

WE REAGEREN BINNEN 24 UUR!